LALOTTA PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4037 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij LaLotta Pizza. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 10:18 Hele snelle bezoging, prima gluten vrije bodem maar. Vond het heel veel geld voor wat het was(goedkoop en niet kwalitatief beleg) wat ooit een van de beste was. Wellicht omdat de ingrediënten (apart worden gehouden ivm glutenvrij?) Kan echt beter!
28 nov 2022 om 21:43 Amazing food!
25 nov 2022 om 22:02 Een aantal jaar geleden vond ik dit nog de beste pizzeria van Utrecht, maar nu verbaasde ik mij over de karig belegde pizza’s. Heel erg jammer.
25 nov 2022 om 19:46 Ik ben allergisch voor graan en koemelk intolerant wat het leven niet echt beter maakt als je een pizza wil bestellen. Maar deze pizza was echt top! Dikke aanrader! Volgende keer weer
23 nov 2022 om 19:53 Heel erg snel en lekker!
22 nov 2022 om 21:48 De smaak van de pizza viel helaas zwaar tegen, snotterige champignons en klompen smakeloze ham waren een onverwachte teleurstelling gezien de rating van deze zaak. De bezorging was daarentegen sneller dan aanvankelijk aangegeven.
21 nov 2022 om 19:32 pizza zat aan de doos vastgeplakt en de champignons zwart gebrand dus geen lekkere pizza.
18 nov 2022 om 20:54 Pizza’s duurde lang, waren koud en saus/toppings waren klakkeloos aangebracht.
15 nov 2022 om 22:45 Sempre molto veloci e pizze buone!
15 nov 2022 om 20:27 Ik was altijd erg fan van La Lotta. Maar vandaag kreeg ik de salami half onder de pizza en half erop. Ook zat de basilicum op de onderkant en was de doos omgedraaid… beetje jammer van die 15 euro
14 nov 2022 om 8:19 Top
12 nov 2022 om 21:05 We love LaLotta. Great dough and the taste of love