LALOTTA PIZZA

LALOTTA PIZZA De gezondste en lekkerste houtoven pizza van Nederland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2496 beoordelingen
18 aug 2019 om 21:32 De pizza kwam koud aan en was erg vet, beetje is logisch maar het droop. Deeg was soms rauw. Bezorging was drie kwartier laat. Was ook een jongen die niet van tbzgd was en wel heel erg jong was. Wel rekening met allergie, is fijn.
18 aug 2019 om 20:07 Dank je voor de tweede pizza
17 aug 2019 om 22:21 Lekker, maar erg duur voor de pizza die je krijgt. Karig belegd en vrij klein.
14 aug 2019 om 22:56 Lekkerste pizza van Nederland!!! Complimenti ❤️
13 aug 2019 om 21:02 Pizza was OK, maar niet zo heerlijk als vers uit de oven bij La Lotta. De bezorging doet de bodem duidelijk geen goed. Volgende keer kom ik weer lekker in het restaurant eten.
13 aug 2019 om 18:39 Een Pizza di parma (met de extra tekst "Prosciutto and parmesan cheese") zonder ook maar één stukje rauwe ham (=Prosciutto) is eigenlijk gewoon oplichting!
12 aug 2019 om 22:13 Heerlijke pizza! De burrata was wel compleet gesmolten bij aankomst, normaal moet je deze zelf nog snijden etcetera ben ik gewenst. Echter wel een superlekkere pizza.
12 aug 2019 om 10:46 Top en lekker
4 aug 2019 om 20:24 Weinig toppings en niet heel veel smaak - de vorige keer was het veel beter
2 aug 2019 om 23:21 Goede versgemaakte pizza’s!
30 jul 2019 om 8:19 De reviews lezende vermoedde ik een goede pizza. Helaas. De zwarte truffel die ik bestelde was een soort drapsaus. De bodem was niet volledig gaar, ook de salami was nog te zacht. Als je echte Italiaanse (Napolitaanse) pizza’s wilt bestellen: niet hier.
28 jul 2019 om 21:13 prima pizza. chagrijnige bezorger